Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

ДАЛИЛА РАСПЛАКАЛА РЕШИЋЕВУ Урадила нешто што је све шокирало

Извор: Нпортал

08.11.2021.

19:28

ДАЛИЛА Драгојевић делила је буџете, а када је дошао ред на Сандру Решић све је изненадила излагањем.

Наиме, Далила је Сандри долелила највећи буџет, а потом и образложила зашто, након чега је Дејанова другарица бризнула у плач.

- Наредни велики буџет је за Сандру Решић. Са њом сам била јако добра, али сам имала неке исхитрене рекације, али ти си их разумела. Мени је тешко да кажем извини, поготово када погрешим. Морам ти рећи да сам сама на свету мени би било много лакше, али шта да радим - причала је Далила и додала:

BloombergAdria.com

 

- Нисам свесна где се налазим, а онда се сетим породице. Мени делује да ће ме стићи све што се десило, али се сетим твоје реченице да гледам себе, а ја мислим и о томе како се други осећају. Била си уз мене, огрешила сам се о тебе, као и неку ноћ. када си рекла Дејану браво тако се прича, и ја сам те напала. Ја то нисам схватила док ми нису објаснили. а полетела сам у неким стварима, а мене понесе осећај. Твој отац је радио код мог оца, он је хвалио и тебе и њега, и мени је драго што сам те упознала. Пуно те волим и пуно ми значиш и изивини за све - рекла је Далила и пољубила Сандру,.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".