Извор:Фото:Јутјуб принтскрин/ Sparta/АТА имагес

ПРЕ СИНА ДРАГАНА Окановић открио: "Хонорар је био 25 евра"

Извор: Нпортал

03.07.2023.

21:01

ПОЗНАТИ глумац каже да му на почетку каријере није било лако, али да му је улога сина Драгана потпуно променила живот.

 Глумац је открио да је, пре него што је стекао популарност улогом сина Драгана у хит серији "Село гори, а баба се чешља", недовољно зарађивао за нормалан живот.

- Пре те улоге снимио сам неколико пројеката, а хонорар ми је за снимајући дан износио 25 евра. Сећам се да ми је један од првих филмова био "Јагода у супермаркету". Зарада је била мала, али нисам то доживљавао трагично. Био сам пресрећан што уопште радим јер се тада није снимало пуно филмова и серија као сада. Много сам научио на тим пројектима, што ми је касније у каријери веома значило - прича Ненад за Информер и додаје да се то променило после улоге у серији "Село гори, а баба се чешља":

- Улога сина Драгана променила ми је каријеру набоље. После те серије хонорар ми је скочио и сада је немерљиво већи.

Ненад каже да је улогу у хит серији редитеља Радоша Бајића добио сасвим случајно.

BloombergAdria.com

- Био сам са породицом у "Мекдоналдсу" на Теразијама и јели смо сладолед. Тамо сам срео другарицу Катарину, која ми је рекла да њен момак Горан, који је редитељ, почиње да ради серију и да ће ме препоручити. После три дана ме је позвао, отишао сам код Радоша, а остало је историја - прича Ненад и додаје да се на снимању дружио са Милорадом Мандићем Мандом, који је преминуо 2016. године:

- Враћали смо се са снимања из Медвеђе у Врњачку Бању, када су ми јавили да ми се супруга породила. Добио сам сина Трифуна. Стали смо, изашли из кола, а Манда ме је изгрлио и изљубио. Први ми је честитао. Свратили смо у оближњу кафаницу да попијемо ракију и наздравимо. Тај тренутак памтим као најјачи догађај са снимања те серије. Никад га нећу заборавити - каже Ненад.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".