Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/mare.veljkovic

ЗАНОСНА МАРИЈА: Водитељка показала ноге у тексас шортсу

Извор: Нпортал

08.07.2023.

11:04

МАРИЈИНИ фанови су одушевљени овим издањем, а лепа водитељка свакодневно показује да јој сви стилови одевања пристају

Водитељка Марија Вељковић (42) не престаје да привлачи пажњу где год се појави. Она се пре непуне две године развела од архитекте Милана Миловановића са којим има троје деце и вратила се са њима у свој девојачки стан.

BloombergAdria.com

Током претходног лета је потврдила везу са глумцем Растком Јанковићем и признала да јој је управо он вратио осмех на лице. Изгледа да је та љубав заслужна и што Марија блиста у свакој одевној комбинацији, док је на малим екранима виђамо широког осмеха.

Марија вредно ради, а у густом распореду решила је да направи предах и са децом оде до Грчке и то до Пефкохорија, одакле је објавила серијал фотографија.

Марија се определила за тексас шортс дубоког струка, који је истакао њене облине и дуге ноге, док је у горњем делу тела понела бели купаћи костим који је био у виду топа.

Преко свега је понела бели летњи огртач, тиркизне папуче и велику торбу за плажу. Целокупан стајлинг заокружила је наочарима за сунце, а њених 63.000 пратилаца је увек одушевљено сваком њеном приватном објавом, тако да је уследила салва похвала за изглед.

"Савршенство лепоте", "Невероватна", "Прелепа си", су само неки од коментара.