Извор:Фото: АТА имагес

"БОГ НАС ЈЕ СПАСАО": Јована и брат замало изгубили живот

Извор: Нпортал

09.07.2023.

15:28

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић испричала је како је једном приликом спасила живот брату.

Када су били мали, Јована и њен брат су остали заробљени у витрини за пиће. Она је открила како је дошло до тог несрећног случаја: 

- Срећом, Бог нас је спасао. Тада сам схватила да ја имам неку мисију у овом животу - започела је своју причу Јована, па наставила:

- Брат и ја смо се затворили у ту витрину за пиће. То није фрижидер, то су вам оне витрине, које морате да, изразићу се народски, "ргнете" свом снагом да бисте их отворили, да бисте извукли гајбице. Срећа, та витрина је била искључена, била је спремна за бацање у смеће, јер је била стара, па је гума од вратанца била ослабила. Али, ми нисмо могли да је отворимо. И, пази ти мој мозак, мој брат Аца нагло почиње да се гуши. Напомињем, тада сам имала пет година, брат и ја смо исто годиште. Сетила сам се да је изнад нас судопера. Извукла сам цев и ми смо дисали на сливник 10 до 15 минута. Мало он, мало ја... Док нису пробили врата, док нас нису чули. Бог нас је спасао - закључила је Јеремићева, која је себи својевремено дала надимак на Инстаграму "мала која чини чуда".

Водитељка је одрасла у Љигу у радничкој породици. Често у медијима истиче како је поносна на своју породицу и одрастање: 

- Ништа не бих променила. У кафани сам упознала много јавних личности. Волела сам да провирим, кад ми кажу да је неко познат дошао. Имам много лепих успомена из кафане, не стидим се тога. Знала сам ко шта воли да једе, посматрала сам их, а неке и упознала - истакла је Јована једном.

(Србија данас)