Извор:Фото: Депозитфото

ГОДИШЊИ ХОРОСКОП: Ево шта вас очекује у 2022. години

Извор: Нпортал

09.11.2021.

17:33

ГОДИНА у коју ћемо врло брзо да закорачимо тражи да се суочимо сами са собом и да прихватимо новитете који улазе милом или силом у наш живот. Битно је да будемо отворени за промене.

За сваког ће се одразити на неком пољу зависно од знака. За неке ће то бити каријера, за неке љубав, породица, другарство, међуљудски односи.

За сваког од нас напредак у 2022. години зависи искључиво од нас колико смо спремни упловимо у промене и изазове који нас очекују.

BloombergAdria.com

 

Ован

Ове године спустите лопту, послушајте савете и мало колико год је могуће умирите свој темперамент. Када је каријере у питању биће промена и биће позитивне ако будете сарађивали. Љубав је наглашена па слободни могу да очекују значајне промене. Они који су заузети нека у односу спусте лопту , не мора увек све бити како ви кажете.

Бик

На пољу каријере долази ваших пет минута и ту се дешава спектакл. Напредовање, боља новчана зарада.Венера је ове године наглашена код вас па можете очекивати проширење породице. Јупитер и Марс такође дају лепе аспекте-лепа и склада комуникација и међиљудски одмоси. Јупитер је на вашој страни када је посао у питању.

Близанци

Вама Венера и Сатурн боје 2022 годину. Почетак године доноси стресан период када је љубав у питању. Већ средином године ствари долазе на своје место позитивно по вас. Сатурн вам даје истрајност и води вас на прави пут и даје вам одговорност. Марс вас подржава када је каријера у питању али заједно са Сатурном тражи реалну причу! Не циљајте превисоко и нереално!

Рак

Бићете превише усресређени на друге, на њихове захтеве и прохтеве. Морате да поведе рачуна о својим личним осећањима и потребама јер ће те једино тако бити добри себи и околини. Марс и Сатурн заједно са Венером од вас траже "буђење". Почетак године ће бити напорнији али већ од пролећа ви сте нови човек. Када је посао у питању не одацујете одмах нове идеје, полако, пустите да преноће и мудро размислите. Ако их прихватите улазите у потпуно нови свет за вас који вам доноси успех!

Лав

Вама предстоји велики напредак у каријери. Велика промена је пред вама и имате подршку Јупитера. Сатурн вас посматра и држи вам парвац и заиста ако га будете "послушали" све али све се одиграва у вашу корист. Ви који сте у дугим и стабилним везама сада улазите у брак. Слободни проналазе љубав на послу која ће бити јака .Здравље ће вам бити наглашено редовно радите рутинске контроле.

Девица

Акценат на љубавним односима као и у оквиру породице. Биће несугласица, али је Марс заједно са Јупитером ту и помоћи ће вам да се ствари не отргну контроли. Те две планете од вас траже смиреност и здраву комункацију. Каријера је под лепим аспектом Марса, али тражи од вас студиозност и доследност.

Вага

Каријера под знаком питања? У ком смислу? Јако је битно да не улазите олако у финасијске подухвате ( имаћте занимљиве понуде) већ да добро одвагате. У супротном прилива ће бити али и одлива па ћете доћи на исто а пуно ћете енергије потрошити. У оквиру породице биће несугласица које вас могу пореметити и одузети доста времена. Венера и Марс плешу тако да ће љубави бити на претек било да сте у вези или слободни.

Шкорпија

Веома полодоносна година за вас. Каријера ће напредовати. Заиста сте у могућности да зарадите велики новац а трошкова готово да нећете имати. Друштвени живот ће вам бити наглашен, заиста ћете уживати. У љубави су кјлучни задњи месеци у години јер тада све оно што сте прижељкивали долази до вас и остаје уз вас!

Стрелац

Награда за наградом у овој години. Јупитер вам даје ветар у леђа и следи вам одлична година са пуно среће и успеха. Каријера у иностранству или рад са странцима који вам отвара врата за наредне године. Промена места становања или чак одлазак у иностранство и започињање потпуно новог живота. Јупитер и Сатурн вам дају снагу и срећу само је битно да буде фокусирани и да се ослоните само на себе.

Јарац

Од ове године очекујте и награде и казне. Када је каријера у питању биће пуно обавеза и мораћете да се клонирате како би све постигли. Ви ћете успети у томе и имаћете велику финсијску зараду. Оно што је битно је да новац не трошите олако веч га штедите. У љубавним односима долази до разлаза и биће болно али крајем године ви се поново рађате! Породични односи биће напети поготово ако имате брата или сестру јер ће бити проблема око расподеле имовине.

Водолија

Јака и тешка година за вас од стране Сатурна. Али ако скупите снагу, будете истрајни, реални и пожтвовани тада вам следи награда. Ова година тражи од вас доста одрицања јер већ од следеће долази награда живота и ви тада постижете невероватне упсехе на свим пољима.У љубави очекујте неочекивано у позитивном слимслу јер ће се за то побринути Уран и Сатурн.

Рибе

Година која вам даје ветар у леђа због Јупитера који је ваш анђео чувар- Његове благодети ћете осетити већ крајем ове године. Он вам сада даје озбиљну заштиту, а на вама је да се буквално опустите и да почнете да верујете у себе. Једино тако ви долазитедо успеха поготову када је каријера у питању, Љубавни живот ће имати мали бродолом, али само на почетку године, у прва три месеца, после тога долази јако леп период. Ви ћете волети и бити вољени.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".