Извор:Фото: Профимедиа

(ФОТО) Ово је Златанова мама - купио јој цркву за 9 милиона

Извор: Нпортал

13.07.2023.

20:25

"ЗНАЛА је да нас туче, грди, није имала среће са мужевима, ништа јој није ишло како је желела, али нас је волела"

Златан Ибрахимовић један је од најбољих спортиста на свету. Иако је данас на самом врху једном приликом је испричао да су га у прошлости многи често понижавали, оспоравали, те да нису веровали у његов успех.

Његови родитељи су се растали када је он имао непуне две године. Златан и његова старија сестра Санела наставили су да живе са мајком, заједно са полусестрама и полубратом.

- Знала је да нас туче, грди, није имала среће са мужевима, ништа јој није ишло како је желела, али нас је волела - написао је Златан у аутобиографији "Ја сам Златан".

Да би прехранила бројну породицу, Јурка Гравић радила је као чистачица, некада и по 14 сати дневно. Златан је често ишао са њом да јој помогне и за то добијао мали џепарац.

Ибрахимовић није крио да је одрастао у тешкој беди, а његова мајка му је увек била подршка у животу, иако је више времена проводио са оцем.

BloombergAdria.com

- Били смо сиромашни. Скупио је једва новца да ми купи кревет у продавници, али нисмо имали пара за доставу. Носили смо га заједно до куће. То је било фантастично. Време сам проводио и са мајком, али у суштини, живео сам са оцем. Једном је целу плату дао да ми покрије пут у тренинг камп. Није имао за станарину, али мени је дао новац - рекао је Златан својевремено.

Како се сада наводи, Златан Ибрахимовић је мајци Јурки купио цркву за 9,24 милиона евра, сестри апартман у Новаљи, полубрату Александру дао холдинг, оцу стан, а некретнине у Њујорку и Мамију пребацио на рајске зоне..