Извор:Фото:Принтсцреен/Инстаграм/darkolazicofficial

И ОН ВОЛИ БРЗУ ВОЖЊУ: Ово је брат Дарка Лазића

Извор: нпортал

14.07.2023.

08:22

ДРАГАН ЛАЗИЋ није познат јавности, мада је брат једног од најпопуларнијих младих извођача.

Дарко Лазић није једини у својој породици који се бави певањем. Наиме, он има млађег брата Драгана Лазића, који је такође талентован за музику, али нема амбиције да постане звезда.

- Не свиђа ми се како данас код нас изгледа оно што се зове шоу-бизнисом. Мислим да мени то не треба. Радим са својим бендом, имам око 80 заказаних наступа у току године, и мени је то довољно - рекао је Драган једном приликом.

BloombergAdria.com

 

Многи кажу да Драган и те како подсећа на Дарка, како ликом, тако и гласом. Лазић је веома везан за свог брата, па га је једном приликом позвао да му буде гост на концерту који је одржао у београдском "Сава центру".


- Још један гост који је мени јако драг... Имао је највећу трему када сам му то саопштио. То је мој рођени брат који такође пева. Желим да и он буде ту то вече да и он отпева две песме, јер мислим да је то веома лепо - рекао је тада Дарко Лазић.

На једној од фотки са Дарком, која се може пронаћи на друштвеним мрежама, видимо Драгана са златном кајлом око врата и тетоважама, а обојица су позирали са осмехом на лицу.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".