Извор:Фото: Профимедиа

ПЛИВАЋЕ У НОВЦУ Два знака до краја јула чека велики добитак

Извор: Нпортал

15.07.2023.

12:38

АКО сте међу њима, прави сте срећници

Астролози су издвојили два знака којима се смеши богатство крајем овог месеца, а да ли сте и ви међу њима погледајте у наставку текста.

Јарац

Увек сте се борили за оно што сте сматрали важним и увек сте веома упорни. Никада не одустајете и увек желите најбоље за себе. Понекад не успете, али то је само зато што вам недостаје новца, а не воље. Увек имате вољу и спремни сте на све да постигнете оно што желите. Звезде ће наградити вашу упорност и омогућити вам да пливате у новцу, јер ће новца од сада бити у изобиљу.

BloombergAdria.com

Ускоро ће се финансијска ситуација променити у вашу корист. Ускоро можете очекивати велики новчани добитак који ће вам измамити осмех на лице. То ће донети и извесно олакшање јер ћете сада моћи да урадите све оно што раније нисте могли. Новац је важан и готово све се може урадити са њим. Имаћете среће и добићете много новца. Тада ће све постати много лепше и много боље. Све ће се променити у вашу корист. Са тим новцем ћете моћи да радите шта хоћете, а већ знате шта ћете с њим. Сигурно је да ћете га паметно искористити и олакшати себи живот у будућности. Такође је извесно да ће многи људи око вас имати користи од тога и да ћете им, као и до сада, несебично помагати.

Риба

Обогатићеш се! Није шала јер су вам звезде то одредиле, ваша судбина је да будете богати и ништа друго. Још увек сте богат човек јер имате много пријатеља и људи вас воле и цене. То богатство већ дуго носите у себи. Међутим, новчано богатство је оно што вам је до сада недостајало, али ствари се мењају у вашу корист. Ускоро ћете постати финансијски богат човек и моћи ћете да радите баш све. Велика срећа ц́е вам помоћи јер су догађаји који су пред вама прекретница у вашем животу. Једна ваша исправна одлука донеће вам невиђену срећћу и брдо новца. Та срећа ти је суђена, записано је у звездама и појавиће се. Остало је још мало времена до тренутка када ће се све променити, до тренутка када ћете се финансијски обогатити.

(Крстарица)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".