Извор:Фото: АТА имагес/Н. Скендерија/Принтскрин друштвене мреже/

ДРУГАРИЦА ОТКРИЛА СВЕ: Нови ужасавајући детаљи убиства Ное

Извор: Нпортал

17.07.2023.

16:32

Другарица и цимерка Ное Миливојев, осамнаестогодишње девојке из Ковиља брутално убијене и раскомадане у стану у центру Београда, Ана Марија Петровић, открила је нове детаље о тортури коју је Ноа проживела са осумњиченим убицом О.Д. (33).

Ана Марија је за Курир телевизују испричала да су комшије кобног дана, 17. јуна када је она и последњи пут виђена жива, чуле свађу између Ное и њеног дечка О. Д. са којим је несрећана девојка неко време била у љубавној вези.

Ноа је, према њеним речима, кобног дана отишла у стан у центру Београда код дечка, највероватније како би покупила своје ствари.

- Најтеже ми пада зашто је стала да неко њу удари. Зашто му није узвратила. Ја само јој рекла: "Пусти ствати, чувај живот!". Комшије су је чуле како виче на његовим вратима: "Врати ми моје ствари, врати ми ствари, иначе ћу ти развалити врата!". Кажу да је он тада отворио врата и убацио је унутра и ту се све смирило. Више комшије ништа нису чуле - рекла је Ана Марија и додала:

- Онда смо сазнали да је прво ударио штаком, па је обесио о кабл, није ми било јасно како му није вратила тада - каже Ана Марија Петровић.

Осумњичени О.Д. је, да подсетимо, након жустре свађе убио Ноу, њено тело раскомадао и делове потопио у киселину како би их се решио и како комшије, највероватније, не би осетиле смрад леша.

Како смо раније писали, О.Д. је након хапшења признао злочин, али се на саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду бранио ћутањем, после чега му је одређен притвор.

Иначе, Ноа Миливојев се двадесетак дана водила као нестала. Њена породица је полицији рекла да је она 17. јуна последњи пут контактирала с њима и да им је тада рекла да иде код дечка О. Д.

BloombergAdria.com

 

- Полиција је током потраге обавила разговор са О. Д., али је он рекао да Ноа није долазила код њега и да је није видео. Међутим, како је време одмицало, полиција је дошла до доказа да је он починио злочин у свом стану. Полиција је 6. јула у стану у приземљу зграде у центру Београда пронашла остатке тела Ное Миливојев. У купатилу су пронађене посуде са хемикалијом и уништеним деловима тела - подсећа извор.

Како су раније испричале комшије за Курир, видели су да је полиција из стана О Д. износила црне кес, а из једне су вириле розе кикице.

Иначе, осумњичени О. Д. је приликом хапшења деловао погубљено, седео је на каучу испред стана са лисицама на рукама и избезумљеним погледом.

BloombergAdria.com

 

- Он је ИТ стручњак и влансик чак три фирме за програмирање. Лепо је зарађивао, али је новац углавном трошио на наркотике и алкохол. Изабрао је посао који може да ради од куће јер има пробелам са ногом. Наиме, после саобраћајне несреће коју је имао као дечак ходао је уз помоћ штаке - подсећа извор.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".