Извор:Foto:Instagram

ПРОСЛАВА КОД ЗВИЦЕРОВИХ: Певачице код највећег нарко боса

Извор: нпортал

17.07.2023.

18:55

ЧЛАНОВИ породице одбеглог вође кавачког клана почетком јула приредили гала славље у Црној Гори, а госте су забављале познате певачице

Породица одбеглог вође кавачког клана Радоја Звицера, организовала је почетком јула гала прослову у Котору. На луксузном слављу, које је организовано на отвореном, поред мора, осим чланова породице одбеглог шефа "кавчана" било је и неколико десетина званица, а забављале су их познате певачице Едита Арадиновић и Марина Висковић.

- Најближи чланови породице Радоја Звицера, који је један од најтраженијих бегунаца у региону и доводи се у везу са бројним убиствима и трговину дрогом, направили су велико весеље у Котору у ком иначе живе. Пријатеље и породицу забављале су познате певачице, а једна од највеселијих је била Звицерова супруга, Тамара - открива саговорник Курира.

Певачица Едита Арадиновић потврдила је за Курир да је певала на прослави у Котору, али је навела да не зна ко је организовао прославу.

- По договору са менаџером сам одрадила наступ. Као прави професионалац, нисам питала ни тада, као што не питам ни сада, код кога певам. У питању је било изненађење за слављеницу која је желела да се ја појавим на њеном битном дану, било ми је лепо и уживала сам као и сваки пут када се дружим са својом публику - потврдила је Едита за Курир. Позвали смо и њену коелгиницу Марину Висковић, али она није одговарала.

Иначе, јавност је за Тамару Звицер први пут чула 26. маја 2020. када су нападачи у Кијеву у Украјини, покушали да убију њеног супруга. Како су украјински медији тада објавили, Радоја је сигурне смрти спасила жена Тамара Звицер, пошто је са пиштољем у рукама излетела из зграде у којој су живели и запуцала на убице.

За Радоја Звицера, за којим је расписана међународна потерница, последњи пут се чуло у септембру прошле године када је објављена вест да је у Панами тешко рањен. Међутим, та вест је брзо демантована, пошто се испоставило да су рањена двојица мушкараца али да ни један од њих није један од најтраженијих бегунаца.

BloombergAdria.com

Брачни пар је после покушаја ликвидације протеран из Украјине и неко време заједно су боравили у Црној Гори. Њеном супругу сваки траг се изгубио у априлу 2021. године када је избегао хапшење у Котору. Наводно, и сама је била на мети супротстављеног шкаљарског клана, последњи пут када је уочи хапшења блиских сарадника свог мужа, Вељка Беливука и Марка Миљковића, боравила на Јахорини. Полиција је тада открила да на истој планини бораве и "шкаљарци", који су задужени за њено праћење.

- Иначе, пре него што су ухапшени, Беливук и Миљковић су боравили у Котору, и то код брачног пара Звицер. Када су саслушани по повратку у Србију, у јануару 2021. године, изјавили су да су били код Звицера на бабинама. У то време, појавили су се и снимци из Котора, на којима се види да су били и на крсној слави код ових супружника, а госте је тада у дому вође кавачког клана забављала певачица Јадранка Барјактаревић - додаје саговорник Курира и подсећа да су припадници Беливуковог и Миљковићевог клана ухапшен 4. фебруара у Београду.

(Курир.рс)

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".