Извор:Фото: Профимедиа

СЕБИЧНЕ И ТЕШКЕ: Најгоре жене рађају се у ОВА три знака

Извор: Нпортал

18.07.2023.

18:46

УВЕК ће бринути само о својим осећањима и задовољаваће властите потребе

Жене рођене у ова три хороскопска знака јако тешко остварују љубавну везу. Оне просто имају такав карактер због којег тешко опстају у заједници.

Ако желите љубав за цео живот, то ће са њима бити најтеже, скоро немогуће!

Ован

Жене у овом знаку морају да контролишу и надгледају сваки аспект везе. Не ради се о томе да вас не поштују као особу. Такве су природно. Морају све да испланирају унапред и желе да и сваки детаљ у вези буде на свом месту. Због свог самопоуздања, интересантне су у почетку, али то самопоуздање се временом претвара у надмоћну природу с којом ћете се тешко носити. Оне неће добро реаговати на неког ко их угрожава, на неког чија је личност интензивна и моћна попут њихове. Најважније је да имате на уму да оне не желе да им веза буде борба за надмоћ.

BloombergAdria.com

Девица

Постоји једна ствар која људима није привлачна код Девица – то је њихова опсесивно критичка и осуђујућа природа. Због своје перфекционистичке филозофије, Девице имају неразумно високе стандарде. Она ће од вас очекивати да будете више од онога што јесте, и неће јој бити жао што се лоше осећате јер сте изневерили њена очекивања. Она сматра да има права да поставља високе стандарде, и ако заиста желите да будете са њом, морате дати све од себе да их испуните.

BloombergAdria.com

Од свих хороскопских знакова, жене у знаку Шкорпије су једне од најзанимљивијих и најуникатнијих. Оне поседују много квалитета. Паметне су, перцептивне, организоване и одговорне. Оно што им недостаје јесте посвећеност. Оне раде ствари на одређен начин и мрзе када морају да се прилагођавају туђим жељама. Потребно је много труда и посвећености како би оваква жена посветила себе вези са вама. Већина мушкараца остане разочарана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".