Извор:Фото: АТА имагес

ПОСЛЕ "САЧЕКУШЕ": Цар пријавио Кристијана полицији

Извор: Нпортал

19.07.2023.

22:25

НЕТРПЕЉИВОСТ између бивших учесника ријалија "Задруга" Кристијана Голубовића и Филипа Цара достигла је врхунац. Кристијан је направио "сачекушу" Цару испред Пинк телевизије када је било најављено његово гостовање. Међутим, он се тада није појавио.

Кристијан је желео да поравна рачуне и да му Филип у лице каже све оно што је о њему причао у ријалитију. До овог сусрета није дошло, а како сада преносе домаћи медији, Цар је пријавио Кристијана полицији у Србији и у Хрватској.

Филип је наводно забринут за своју безбедност и очекује да на граници са Србијом добије полицијску заштиту. Овим поводом се огласио Кристијан и открио:

- Ја сам тренутно на лепом плавом Јадрану. Прошао сам јахтом поред Цриквенице, махнуо сам руком и рекао тамо је један мали миш, Филип Цар, а ми смо овде на мору прави капетани и права флота на јахти. Мишеви који се налазе у рупи, не могу се називати ни флотом, ни капетанима - рекао је Голубовић, а затим додао:

BloombergAdria.com

 

- Пошто је кукавица која ме је прозивала све време, мислећи да ће да му прође воз, а не сме да се појави испред мене и да се извини, као што ће морати пре или касније. Цар је досегао статус цинкароша или шмекера који је рекао боље да га пријавим полицији и она да одреди меру удаљавања и да не могу да му приђем, да би он могао да се осећа слободним. Он је Кристијана Голубовића наместио у полицији у дослуху са Бујановком. То су неке методе које само цинкароши и п*чке користе и не чуди ме ни од ње ни од њега јер су већ неколико пута то радили. Видели сте тамо у "Задрузи", чим дођу редари они кукају, а кад дођу редари они су мањи од маковог зрна - рекао је Кристијан Голубовић.

(Србија Данас)