Извор:Фото:АТА имагес

ГАЛА СВАДБА: Детаљи венчања Марије Микић

Извор: нпортал

21.07.2023.

07:40

ПЕВАЧИЦА Марија Микић јуче је изговорила судбоносно "да" свом изабранику Јовану Пантићу.

Након два одлагања свадбеног весеља, због короне и прве трудноће, Марија Микић и њен партнер одлучили су да направе гламурозну свадбу, а певачица сигурно са нестрпљењем ишчекује да овековечи своју љубав, док ће за њену венчаницу, како је једном приликом открила бити задужена Сашка Ђоковић, супруга Ђорђа Ђоковића.

BloombergAdria.com

 

Међу првима на венчање је стигла Маријина породица, а сви су се појавили у елегантним издањима не кријући да имају трему пред овај дан. Највише пажње привукла је младина мајка.

Међу познатима нашла се и Славица Ђукић Дејановић, која је дошла у пратњу супруга Ранка.

BloombergAdria.com

 

Затим глумица Теодора Бјелица, која је све одушевила својом појавом. Она је блистала у краткој хаљини краљевско плаве боје, која је имала једно голо раме.

BloombergAdria.com

 

Боксер Марко Николић дошао је са својом супругом, упкост томе што је сломио ногу, а обоје су били обучени у црно.

BloombergAdria.com

 

За свој најважнији дан певачица је пожелела да декорација буде у нежним тоновима те је одабрала богате беле букете, а сам прилаз ресторану изгледа као из бајке. А ево ко се још од познатих јуче могао срести:

Подсетимо, певачица Марија Микић, само четрдесет дана од када је донела на свет прву ћерку, за коју се годинама борила, сазнала је да је поново у другом стању, а недавно се породила и на свет донела дечака, а недавно су и пазарили предивну кућу са великим двориштем која ће бити њихова оаза мира.

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".