Извор:Фото: Н. Скендерија

ИМА НАРАВ НА ОЦА: Ана о проблемима у васпитању ћерке

Извор: Нпортал

10.11.2021.

21:45

БИВШИ пар Ане Николић и Стефана Ђурића Расте, имају ћерку Тару која већ сада зна шта жели, а шта не. Ана, је посвећена мајка која на добар начин приступа васпитавању девојчице, међутим сада је одлучила да открије како су се појавили први проблеми, са којима се као родитељ суочила.

- Као што ни мене моји родитељи нису спутавали када је реч о одабиру професије, наравно да ћу и ја Тару подржати у било чему што буде одабрала, али инсистираћу на томе да мора да има солидно образовање. Мислим да је то за једну младу жену у садашњем тренутку веома важно. То нема везе са оним: "Донеси ми диплому!". Не мора ни да заврши факултет, нити да дипломира, али мора да прође неку школу. То је процес сазревања у ком учиш свашта нешто, укључујући и животне ситуације. У суштини, најмање научиш на самом факултету, све време заправо учиш кроз праксу. Не мора да дипломира, али мора да спрема испите, да научи шта су обавезе. Не постоји ништа сексепилније од образоване жене.

Ћерка Ане Николић и Стефана Ђурића Расте има само четири године и јасно зна шта жели, а шта не, што је особина, коју је по свему судећи наследила од маме. Ана је решена да је обавезама и одговорности научи од малих ногу, док је тата ту за опуштање и оне најлепше тренутке, када је све дозвољено.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".