Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/ana_curcic_official/andjelaadjuricicc/

ЖЕЛИМ ЈЕ ГЛЕДАТИ КАО ЖЕНА ЖЕНУ: Ана подржала Анђелу

Извор: Нпортал

27.07.2023.

18:14

ЗВЕЗДАН Славнић познат је у ријалитију "Задруга" по својој вези са Анђелом Ђуричић која га је по изласњку оставила.

Анђела се сада решила да тужи Звездана Славнића због физичких обрачуна које су имали. Током трајања ријалитија, Ана Ћурчић је упозоравала своју супарницу да може доћи до физичких обрачуна. 

- У старту желим изузети Анђелин и мој однос какав је био у Задрузи и желим је гледати као жена жену. Причала сам и унутра Анђели о томе, и знала сам шта је чека, јер сам ја годинама била на њеном месту. Због тога сам јој и више пута рекла само ти њему веруј. Дошло је до тога да цела моја истина кроз коју пролазим медијски линч месецима, а преврће се у лажи, стане на пут. Па ми је драго што је поднела кривичну пријаву, јер се насиљу тако и стаје на пут - изјавила је  Ана за "Републику" и додала:

- Криво ми је што ми народ, задругари, а и она сама, нису поверовали одмах, него се морало десити, да она ово доживи. Још једном ћу рећи, нисте били у мојим ципелама и не дај Боже да их било која жена обују - говори Ана.

- Моја кривична пријава против Звездана Славнића је још увек у току, из разлога што је било јако пуно насиља у ова четири и по месеца и детаљно се ради на сваком доказу о његовом насиљу. Моји адвокати и ја се надамо да ћемо у току следеће недеље, завршити све то, па ћу вас обавестити о свим детаљима - изјавила је Ана.

- Ја морам још једном да нагласим, да сви женама које су жртва породичног насиља и било ког насиља над њима, пружам подршку и наглашавам да насиље не смеју да трпе и да увек пријаве - завршила је Ана Ћурчић.

#Ана Ћурчић #Задруга #Анђела Ђуричић #Анђела Ђуричић тужба Звездан Славнић #Звездан Славнић #насиље Анђела и Звездан