Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/ana_curcic_official

ЗБОГ ПРИЧЕ О СМРТНОМ СЛУЧАЈУ: Ана напустила емисију

Извор: Нпортал

01.08.2023.

15:45

У емисији "Народ пита" Ану Ћурчић је једна гледатељка повредила коментаром.

Ана је гостовала заједно са Жаном Ђорђевић. Међутим, како се одвијао разговор, тако је Ану заболело када је госпођа са друге стране телефона поменула њену ћерку која је умрла, а за коју Аца и Ана верују да је жива: 

- Ја не бих могла себи да дозволим да останем трудна са 19 година. Ја сам тад студирала и у том периоду се друге ствари раде. У 19 година се човек не размножава, а поготово то не дозвољавају родитељи. То говори о разним проблемима - рекла је гледатељка.

Ана није остала дужна госпођи која ју је поткачила:

- О којим проблемима? Да девојка која има свог првог момка и жели да се уда за њега. Нећу вам дати да ме испровоцирате, само уживајте. Велики поздрав - рекла је Ана.

Упркос свему, гледатељка није одустајала: 

- Ја не желим с вама да разговарам. Она прича о смртном случају, а малопре је тако цинично прокоментарисала смрт у породици Ивана Маринковића - рекла је гледатељка.

- Је л' она ово прича о мом смртном случају? Да ли сте споменули мој смртни случај? - питала је Ана.

- Ја сам рекла оно што сам рекла, а ви вратите клип. Имали сте неке смртне случајеве о којима сте причали, а онда се нисте смејали као што сте се смејали Ивану Маринковићу - рекла је гледатељка.

- Напустићу емисију буде ли причала о овоме. То ти одмах кажем сад - рекла је Ана Дарку.

- Било је грозно, њен коментар је био циничан - рекла је гледатељка.

- Причала је о детету мом које је умрло, а то нећу да дозволим - рекла је Ана и напустила емисију.

- Ана можеш да се вратиш, гледатељка је упоредила то што си се насмејала - рекао је Дарко.

- Не, не, не - понављала је Ана.

- Мени је жао што се догодило то да се Ана растужи и расплаче и да изађе из емисије. Ја разумем да јој је било болно да госпођа помиње њен смртни случај из младости. Госпођа је хтела да упореди како Ана коментарише Иванов губитак и како се осећа због свог губитка и Ана је у том тренутку одлучила да напусти студио, због чега ми је жао - рекао је водитељ.