Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Dejan Dragojevic/АТА имагес

БИВШИ ЖЕЛИ ДА СЕ ОСВЕТИ: Александра унајмила адвоката

Извор: Нпортал

01.08.2023.

19:12

ДЕЈАН Драгојевић је објавио медијски рат својој девојци Аллександри Николић.

Дејан је изјавио да ће објавити наге фотографије девојке Александре Николић уколико га буде помињала у медијима. 

Александра је озбиљно схватила његову претњу, па је ради своје сигурности ангажовала адвоката. 

- Дејан је осветољубив и спреман на све. Није заборавио да је Алекс ушла у ријалити као његова девојка, а онда се смувала с Филипом Царем. Сад само чека прави тренутак да је уништи - каже извор за медије.

Дејан је Александри неколико пута поручио да га се чува: 

- Више пута га је помињала у емисији "Народ пита", па јој се обратио јавно у Инстаграм сторију, у видео-клипу који је емитовао ушиво. Запретио јој је да га више не узима у уста јер је свесна шта он има и шта може да употреби против ње - каже извор.

Александрина је грешка што је оставила телефон код дечка, па сада стрепи: 

- Њу нико није терао да телефон оставља код Дејана када је улазила у ријалити. Он је имао све шифре њених профила на друштвеним мрежама, сама му их је дала. У њеном телефону, а сада и у његовом лаптопу постоје и фотографије пре и после Александриних пластичних операција и уградње силикона, али су најбруталније оне на којима је као од мајке рођена позирала у кревету попут порно-звезде - тврди извор за Информер.

Филипу се заклела да се никада није фотографисала без одеће: 

- Она се Филипу заклела да се никад није фотографисала без одеће и да Дејан нема такав садржај код себе. Сада је у паници да би је Цар могао оставити због тога што га је лагала.

Из страха је Николићева одлучила да ангажује и адвоката:

- Звала је правног саветника који ју је охрабрио рекавши јој да, уколико Драгојевић објави њене фотографије без њене дозволе, може да га одере на суду и узме му огроман износ новца.

Дејан је и у лајву рекао да ће открити Александрине тајне: 

- Ако ме дотична буде помињала, открићу оно што она крије од свих. Такође, и ако уплатите пет порука у хуманитарне сврхе, открићу детаље о приватном животу Александре Николић - рекао је Дејан недавно.

#ВИП #Дејан Драгојевић #Александра Николић #адвокат Александра Николић