Извор:Фото: Н. Живановић, Профимедиа, Јутјуб принтскрин/Flag Nation, М. Анђела

БИЗАРАН ПРЕДЛОГ: Обратио ми се на српском насред ауто-пута

Извор: Нпортал

01.08.2023.

20:54

НА ФЕЈСБУК групи "Грчка инфо" један путник поделио је своје искуство са ауто-пута кроз Македонију. Он је описао необичну ситуацију која се одиграла на наплатним рампама. Имао је кратак разговор са мушкарцем, који му се обратио на српском.

- На првој наплатној рампи станемо у паралели и на "нашем" језику, човек у својим 50-им, коментарише како смо добро прошли на граници и да је раније био хаос. Настављамо даље, када у једном тренутку стаје у зауставној траци и маше ми руком да успорим.

- Стајем поред њега, спуштам прозор и човек ми предлаже да сиђемо са ауто-пута и да га пратим, јер зна како да заобиђе наредне две наплатне рампе. Љубазно му се захваљујем, одбијам његов предлог и настављам даље. При томе, уредно га срећем на наредним наплатним рампама. Што би легендарни Лане Гутовић рекао: 'Не знам зашто сам вам ово испричао, али не може да шкоди, а некоме може можда и да користи'" - навео је корисник Фејсбука.

У коментару на ову објаву, многи су се јавили да понуде објашњење.

BloombergAdria.com

 

- На ту фору пљачкају већ више од 10 година - написао је један.

- Не заустављаш се никад на ауто-путу кад ти неко маше да поприча са тобом.

Неки су коментарисали и ситуацију са радарима, те да је то начин да се побегне од казне због прекорачења брзине, али су други говорили да се од радара на тај начин не може "побећи".