Извор:Фото: Инстаграм/принтскрин/192_rs

УБИЈЕНА ЈЕДНА ОСОБА: Први снимак хаоса из Приштине (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

05.08.2023.

10:13

У Приштини је у петак увече у кафићу "Бон Вивант" у Улици Реџеп Лучи дошло до туче и пуцњаве у којој је повређено 17 особа. Седам особа је задобило повреде ватреним оружјем, а десет је задобило повреде другим предметима, док се једна особа налази у тешком стању.

Према најновијим информацијама, рањени млади мушкарац који се борио за живот је јутрос подлегао повредама. Сви повређени су упућени на лечење.

“Тренутно су најмање два осумњичена идентификована као умешани у овај случај, а ради се и на идентификацији других могуц́их осумњичених”, наводи полиција.

Директор Ургентног центра Насер Сиља је потврдио да је један повређени животно угрожен. Открио је и стање осталих повређених.

“Имамо укупно 17 повређених, од тога седам ватреним оружјем, а 10 са другим повредама од поломљеног стакла или инвентара. Сви су у стабилном стању, док је један у операционој сали и животно је угрожен. Осталима је срање стабилно. Старост пацијената креће се од 20 до 39 година”, рекао је Сиља за “Репортери”, а преноси “Косово онлине”.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".