Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/bellahadid

УПЛАКАНА: Бела Хадид се бори са тешким психичким проблемом

Извор: Нпортал

11.11.2021.

19:15

МАНЕКЕНКА Бела Хадид (25) открила је да у последњих неколико година готово свакодневно плаче, па проговорила о свом менталном здрављу.

Наиме, она је своје пратиоце подсетила да друштвене мреже не приказују реалан живот, те је позвала све који се суочавају са сличним проблемима да запамте да нису сами. Бела је и раније јавно говорила о борби с тешком депресијом и анксиозношћу с којима се бори још од тинејџерског периода, преноси "Даилy Маил".

BloombergAdria.com

Она је написала је да ју је на објаву подстакао видео запис певачице Вилоу Смит која је говорила о несигурности и тескоби, додавши да су јој управо певачицине речи помогле да се осећа "мање усамљено".

- Друштвени медији нису стварни. Понекад је све што треба да чујеш да ниси сам/а. Дакле, поручујем ти да ниси сам/а. Волим те, видим те и чујем то што говориш - написала је, између осталог, манекенка.

BloombergAdria.com

Бела је истакла да ментално здравље и равнотежа у организму "нису линеарни" те их је упоредила с ролеркостером. Она је поделила неколико савета обожаватељима који се боре са сличним менталним проблемима.

- Желим да знате да увек постоји светло на крају тунела, а ролеркостер се у једном тренутку потпуно заустави. Биће боље - поручила је најлепша жена на свету.

BloombergAdria.com

Бела је написала и да се до сада више пута суочавала са сличним проблемима и да зна да је могуће научити носити се с боли уколико радите на себи и проводите довољно времена покушвајући да откријете који су то окидачи и трауме.

BloombergAdria.com

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".