Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/bellahadid, Профимедиа

ПРИКЉУЧЕНА НА АПАРАТЕ Бела у завојима на болничком кревету

Извор: Нпортал

07.08.2023.

13:43

ПОЗНАТА лепотица никада није крила од јавности да пати од неизлечиве болести.

Млада лепотица Бела Хадид најпре је забринула бројне фанове поделивши путем Инстаграма низ фотографија насталих током њене већ прилично дуге, те болне битке с лајмском болешћу. Истакавши да никако не диже руке од себе, успела је мало да разведри ситуацију онлајн.

Свакако, јасно је да јој није лако и зато су многи били они који су је, иако далеко, обасипали речима подршке.

- Мала ја која је патила била би баш поносна на велику мене, која не одустаје - прокоментарисала је у опширној поруци, остављеној крај објаве у којој се види кроз какве све третмане пролази за своје боље сутра.

Такође, посебно се захвалила познатој мајци Јоланди, која је задужена за "чување њених картона и на томе што јој ни у једном тренутку није напустила страну, те је чувала, подржавала и веровала у њу, да ће успети данас-сутра да се избори са свим мукама".

Подсетимо, она је чак извесно време свој пут ка оздрављењу од исте болести и снимала као, тада, једна од жена из екипе "Реал Хоусеwивес оф Беверлy Хиллс" серијала, 2012. године.

Упркос језивој борби, Бела да може - ништа не би мењала, јер тврди да ју је све кроз шта је прошла, али и оно кроз шта још увек пролази, управо и направило девојком каква је сада.