Извор:Фото: Д. Дозет, Профимедиа

УХАПШЕНА ПОЛИЦАЈКА У БГ: Сумња се да је дилер, нађена дрога

Извор: Нпортал

08.08.2023.

08:50

БЕОГРАДСКА полиција ухапсила је Ивана П. (31) и Ивану Ђ. (27), иначе запослену у полицији, због сумње да су диловали марихуану и амфетамине, док је за Иваниним невенчаним супругом Марком. М. (36) који је избегао хапшење, расписана потерница

Како Информер сазнаје од извора у полицији, у понедељак поподне инспектори криминалистичке полиције и интервентна патрола су на Звездари зауставили БМW, београдских регистрација, којим је управљао Иван П. (31).

- У улици Живка Давидовића, заустављено је и прегледано је возило којим је управљао Иван П. и пронађена је већ кеса са марихуаном, као и једна мања кеса са белом прашкастом материјом најевероватније амфетамином, као и 80.000 динара и 170 евра - објашњава извор из истраге и додаје:

- Приведени је у разговору са оперативцима рекао где је набављао дрогу и патрола је одмах упућена у Миријевску улицу у Гроцкој где је у стану затечена Ивана Ђ. (27), која је запослена у Полицијској станици Палилула, на издавању докумената. Прегледом стана у коме она живи са Марком М. пронађене су три кесе са марихиуаном. У једној од кеса било је 12 пакетића спремљених за продају, а у фрижидеру је пронађено и више мањих пакета амфетамина, док је у орману пронађено 60 евра и 22.000 динара.

О акцији је одмах обавештено Више тужилаштво у Београду, које је одредило задржавање до 48 сати за Ивана П. и Ивану Ђ. који ће сутра бити приведени на саслушање код тужиоца, док је за Иваниним невенчаним супругом Марком М. расписана потерница.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".