Извор:Фото: В. Данилов

МОЋНА ЖЕНА КОЈУ СКРИВА ОД ЈАВНОСТИ: Супруга Жељка Васића

Извор: Нпортал

15.08.2023.

12:46

СУПРУГА Жељка Васића његова је највећа подршка и љубав још из младости.

Да је Жељко Васић срећно ожењен одувек се знало. Али ко је супруга Жељка Васића велика је мистерија за многе. 

Ивана је Жељку родила двоје деце, сина Андрију и ћерку Ленку, а њихов однос је складан као првог дана. Жељко је своју вољену Ивану упознао још пре него што је био пунолетан, а њихова романтична прича почела је ни мање ни више него у аутобусу.

BloombergAdria.com

- Са непуних 18 година сам пронашао жену свог живота... Упознали смо се у аутобусу за Београд, она је ишла на факултет, а ја у средњу школу.

Прочитајте Певач Жељко Васић открио последице борбе с немилосрдним вирусом. Она је исто из Зајечара, али нисмо се познавали. У аутобусу је седела преко пута мене и заједно са нама је путовала екипа из Зајечара која студира, а некако смо обоје припадали тој екипи.

На паузи сам је питао да ли хоће да попијемо кафу и она се насмејала и изашла из аутобуса и није ми одговорила - прича Васић и открива да је као младић био веома повучен.

BloombergAdria.com

- Потом смо се нашли за истим столом и тада јој нисам узео број телефона, па сам имао срећу да је видим још једном исто у аутобусу.

Ни тада јој нисам узео број телефона, него тек трећи пут кад сам је видео испред факултета. Био сам збуњен и стидљив дечко - испричао је Васић у емсији "Из профила”.

- Моја Ивана шеф је у кући у сваком смислу. То ми много значи, јер ми посао, студио и концерти одузимају много времена.

Не бежим од кућних послова, али поштеђен сам свега. Имам веома вредну жену - рекао је за Сторy својевремено Жељко о својој супрузи. Супруга Жељка Васића је иначе директор једне издавачке куће и врло је успешна у свом послу.

BloombergAdria.com

- Теже је њој него мени. Бави се одвожењем и довожењем деце из школе, кућом, папирологијом око фирме, финансијама...

Моја супруга права је Спартанка иако делује крхко и нежно - додао је Жељко у интервјуу за Сторy. Иако је некада била атрактивна плавуша, са годинама Ивана је драстично променила свој имиџ.