Извор:Фото: Друштвене мреже, Профимедиа, Јутјуб принтскрин/Al Jazeera English

ИНСПЕКТОР ПОМАГАО НЕРМИНУ? Детаљи истраге, ћерка се хвалила

Извор: Нпортал

15.08.2023.

17:10

Полиција и тужилаштво воде истрагу против инспекора полиције због сумње да је имао контакте са троструким убицом Нермином Сулејмановићем.

Аваз наводи да је у питању високопозиционирани инспектор из полицијске станице Градачац за кога истражитељу сумњају да је дуже време био у контакту са Сулејмановићем. Инспектор и Сулејмановић су наводно заједно тренирали у теретани, а монструм му је неко време био и лични тренер.

Ћерка осумњиченог инспектора, како наводе локални медији, такође је била пријатељица са Сулејмановићем, али је након монструозног злочина избрисала све фотографије са друштвених мрежа.

Редакција портала Црна-Хроника незванично сазнаје да се ћерка "самосталног инспектора и командира полиције" хвалила на друштвеним мрежама како пије кафу са Сулејмановићем.

Уред главног тужиоца и Управа полиције МУП-а ТК, подсетимо, одржали су у понедељак хитан састанак на коме је било говора о поступању институција у вези с пријављеним кривичним делом насиље у породици поводом случаја Низаме Хећимовић коју је Сулејмановић убио у преносу уживо на Инстаграму.

BloombergAdria.com

 

Покренута је опсежна истрага како би се утврдило да ли је неко из врха полиције сарађивао са Сулејмановићем, који је одавно познат као особа из криминогене средине, а камоли да ли је помогао везано за случај Низаме Хећимовић.

МУП ТК због истраге не жели откривати детаље.

За Аваз је незванично потврђено да је троструки убица био у љубавној вези с полицајком Џенаном С. (22) за коју се сумња да му је одавала информације из истраге и наводно јавила локацију где се крије Низама с ћеркицом.

BloombergAdria.com

 

Породица убијене жене одмах након убиства јавно је објавила фотографију Џенане С. коју је оптужила да је јавила Сулејмановићу да се Низама са дететом крије код тетке.

BloombergAdria.com

 

Нермин Сулејмановић, подсетимо, убио је супругу Низаму Хећимовић у петак у преносу уживо на друштвеним мрежама, а потом је отишао до града и усмртио оца и сина Ђенгиза и Дениса Ондера које је познавао од раније и са којима је био у судском спору.

Низама Хећимовић (38), жртва помахниталог невенчаног супруга Нермина Сулејмановића, сахрањена је у понедељак на гробљу поред џамије у Мионици код Градачца.

BloombergAdria.com

 

Ђенгиза и Дениса испратило је на вечни починак више стотине грађана Градачца у уторак.

BloombergAdria.com

 

(Аваз/Црна-хроника.инфо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".