Извор:Фото: Н.Фифић, АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Dragan Marinkovic - Maca Official

МУЧЕНИЦЕ, ЖИВОТИЊО: Маца опсовао и извређао Марију Каран

Извор: Нпортал

12.11.2021.

15:59

ВОДИТЕЉ Драган Маринковић Маца имао је скандалозан тв наступ када је у емисији коментарисао натписе у медијима и инцидент када је глумицу Марију Каран (39) дечко Владан Балабан наводно ударио отвореном шаком по лицу, након чега му је она противпожарим апаратом разлупала задње стакло на аутомобилу.

Он је, поред увреда упућених глумици, све време псовао и називао је мученицом.

Маринковић је језивим излагањем о женама шокирао гледаоце, а сада се масовно шерује инсерт из емисије и негативно коментаришу то што је он рекао.

BloombergAdria.com

- Противпожарним апаратом човеку сломила ауто... Паметна жена... Па како бих јој ј**** мат** у ус**! А не, не, то није насиље, то је једна увређена жена, мученица, која је узела противпожрни апарат, животиња, узела и сломила му ауто. Како бих јој ја ј**** матер, како бих им ја ј**** матер, тим дамама и тим мученицама! Стоп насиљу над мушкарцима! - рекао је Маца у емсији.

- Мајку вам ј****, не мафијајте, идите ручак направите, скувај супу, ради нешто, мајку ти ј****. "Јака, пала па устала", мајку ти ј**ем, направи супу, отиђи на пијац, п**** ти материна болесна. Мајку вам ј**** недој***** и погрешно ка****. Она је мученица?! Фуј! - испричао је водитељ.

На скандалозно понашање Маринковиће реаговала је већина корисника друштвених мрежа и наравно осудили овакав став глумца.

- "Мизогини кло**р", "Зашто прича тако о женама и шта би им он радио?!", "Мацо, срам те било", "Овакве људе скинути са програма и наставити са забавним емсијама", "Какви су ово ставови, за сваку осуду", "Не знам ко може ово да подржи", "Мацо, срами се" - неки су од коментара на друштвним мрежама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".