Извор:Фото: Принтскрин/bogdanaraznattoviic/АТА/

НИ ГРАМА ВИШКА: Скинула се Богдана Ражнатовић

Извор: нпортач

17.08.2023.

17:34

ДАНАШЊЕ МАМЕ често се утркују која ће боље изгледати након порођаја, а витка фигура и дуге ноге заштитини су знак Богдане Ражнатовић.

Богдана Ражнатовић провела је летњи одмор с породицом на Кипру, а на плажи је изгледала као манекенка и после два порођаја.

BloombergAdria.com

 

Супруга Вељка Ражнатовића, Богдана Ражнатовић, ово лето провела је у друштву најдражих момака, свог супруга и синова Жељка и Крстана. Они су породично летовали у вили на Кипру, где им се придружила и Анастасија у једном тренутку, а ова млада жена никада се не експонира јавно на друштвеним мрежама.

Овог пута, испливала је њена фотографија с мора, на којој се види да Богдана и после два царска реза изгледа фантастично. Мада је многим женама тешко да "скину стомак" после царског реза, Богдана се породила у априлу и до сада успела да врати фигуру на завидни ниво.

bogdanaraznattoviic

Она може послужити девојкама као права модна инспирација за плажу, на којој је носила супертренди мини-бикини у смарагдној нијанси зелене, која одише луксузом и кад је у питању одећа и кад је у питању, рецимо, ентеријер простора.

Богданин бикини је прилично једноставног кроја када се ради о доњем делу, а горњи део је прави модни погодак, те има врло интересантне дебље бретеле које помало подсећају и на рукаве, атипично за купаћи костим, али веома ефектно и тренди.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".