Извор:Foto: Jutjub printskrin/DNEVNA DOZA DOMACIH FILMOVA

Ко је хирург због кога је Весна Тривалић напустила Србију?

Извор: Нпортал

18.08.2023.

14:21

ГЛУМИЦА Весна Тривалић, многима омиљена глумица са наших простора, већ дуже време не живи у Србији, већ се потпуно посветила породици.

Весна неретко посећује своју домовину, али њено место боравка дуго је био Дубаи где је годинама живела са супругом Ненадом Пандуревићем, који је по професији пластични хирург.

BloombergAdria.com

Весна и Ненад венчали су се 2006. године, а круна њихове љубави је син Никола, који је данас студент књижевности и веома је успешан.

- Важне су моје младе колеге, а не ја. Можете да напишете да се враћам у јулу после 17 година живота у Дубаију у Србију. Син ће на јесен уписати факултет. Ишле су му добро физика и математика, али ће на књижевност - рекла је Тривалићева недавоно за "Курир".

О њиховом односу не зна се много, с обзиром да глумица приватан живот држи даље од очију медија, а са супругом се готово никада не појављује у јавности.

- Важно ми је да су ми увек ту муж и дете, да водим рачуна о њима, да их волим, а воле и они мене - рекла је Весна једном приликом.

Ненад је веома цењен у својој делатности, бави се естетском хирургијом, али Тривалићева је и поред тога задржала свој природни изглед.