Извор:Фото: Архив Новости

Због трагичног догађаја Гага НИКАДА није славио рођендан

Извор: Нпортал

19.08.2023.

22:04

ЈАВНОСТИ је мање познато да Гага свој рођендан никада није славио због једног трагичног догађаја који га је задесио управо на дан свог рођендана.

Драган Николић рођен је 20. августа 1943. Ипак, да је жив, на сутрашњи дан, напунио би 80. година али у његовом дому, не би било ни торте ни прославе јер, због једног трагичног догађаја, наш велики глумац рођендан - никада није славио.

BloombergAdria.com

Живот Драгана Николића обележиле су, нажалост, три смрти. Али, једна је посебно утицала на препознатљив осмех којим је пленио на филмском платну.

Наиме, на данашњи дан и баш на рођендан Драгана Николића, умро је његов старији брат Мирослав, због чега Гага никада више није прослављао свој рођендан.

BloombergAdria.com

Губитак рођеног брата га је потпуно пртоменио. Српски глумац се након тога прилично повукао у себе – био је на ивици депресије и веома дуго је патио.

- Углавном смо живели по улицама Београда, није било компјутера, играчака, само смо смишљали игре. На мене је велики утицај имао и мој старији брат Мирослав, данас покојни. Био ми је животни учитељ и узор у многим стварима. Видео бих и где он греши, па сам тако могао да исправим своје понашање - говорио је Драган Николић за медије.

BloombergAdria.com

Након тога, Драгану је преминула и мајка за коју је био веома везан, а последњи ударац у низу био је одлазак Боре Тодоровића са којим је четири деценије био нераздвојан.

До краја живорта је истицао да су те три смрти обележиле његов живот.