Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

ПОДГРЕЈАВА ГЛАСИНЕ: Осман Карић улази у Задругу Елита?

Извор: нпортал

20.08.2023.

08:36

ОСМАН КАРИЋ, отац бившег задругара Стефана Карића, који је прошле сезоне у "Задрузи" водио радио-емисију "Амнезија", по свему судећи нови је учесник ријалитија "Елита".

Наиме, он се уснимио са својом супругом Кристином у згради телевизије Пинк на Дедињу, те најавио улазак. Прво је поткачио своје "хејтере", а потом објавио снимке испред једне од канцеларија на телевизији Пинк.

- Купићу данас једног пса Пита, ја сам сам по себи "Елита", у мене је тврда к***. А то вас хејтери највише занима, станите у ред, јер зову ме Пит Бред - започео је Осман, па наставио:

BloombergAdria.com

 

- Ми смо елита, а ови што кажу да преко њих хоћемо у "Елиту", они су управо преко нас и ушли у ријалити. Молили су - написао је Осман, те уснимио како седи у згради Пинка и показује свој скупоцени сат.

BloombergAdria.com

 

- Два, два, нула, ово је Пинкова кула. Ово је шок соба, овде су били и Луна и Слоба, била и Кија, што језиком палаца као змија. Били су ликови многи, а вама хејтери, за вас су то само пусти снови - поручио је Стефанов отац путем свог сторија на друштвеној мрежи Инстаграм.

BloombergAdria.com

 

Ријалити "Елита" ускоро почиње, а кастинг се полако приводи крају. Јуче и данас су се за будуће такмичаре одржали систематски прегледи у једној приватној клиници на Новом Београду. Неки од такмичара су већ изазвали велику пажњу својим изјавама, те обећали буран почетак седме сезоне.

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".