Извор:ФОТО: Принтскрин / Инстаграм / tarasimov

СКИНУЛА СЕ ТАРА СИМОВ: Задругарка никад мршавија

Извор: нпортал

21.08.2023.

14:05

БИВША ЗАДРУГАРКА Тара Симов пре месец дана добила је сина Николаја, али је неколико дана након порођаја раскинула са оцем детета, Данилом Раичевићем.

Тада је због стреса смршала чак 16 килограма, а сада је објавила своје фотографије и због премршавог изгледа се нашла на мети критика.

Симова је позирала у црном бикинију и изазвала ја лавину коментара на мрежама.

"Кост и кожа, каква црна бомба", "Боже сачувај, шта је ово жено, никад се више немој скидати, ово је престрашно", "Жена је као реклама за анорексију", су само неки од коментара које је и сама Тара Симов објавила на Инста сторију.


- Тара иако не жели да призна и храбро се бори и иде напред, вероватно јој није свеједно због целокупне ситуације која се догодила са Данилом. Смршала је за две недеље чак 16 килограма, све због стреса. У понедељак иде код доктора да уради гастроскопију, јер се плаши да је добила чир на желуцу од толике бриге и стреса. И она је желела да изграде заједно породицу, међутим све је некако прерано кренуло низбрдо - испричао је недавно за Блиц извор близак Тари Симов која се у међувремену помирила са оцем свог детета.

Тара је иначе, окачила на свој профил лоше коментаре и слике људи који их јој пишу с намером да скрене пажњу да није у реду коментарисати друге на основу физичког изгледа. 

Њој су пре свега засметале старије жене, за које каже да су нечије баке и да није лепо да пишу увреде некоме ко може да им буде унука.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Тара Симов #анорексија #Тара Симов Инстаграм #ВИП