Извор:Фото: Н. Скендерија

ВАЖНО ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Затвара се сезона на Ади Циганлији

Извор: Нпортал

22.08.2023.

10:02

Званична купалишна сезона на Савском језеру на Ади Циганлији ће бити затворена у петак у 18.30 часова, најављено је из Аде Циганлије. Након тога, на језеру више неће бити присуства спасилачке службе, као ни службе хитне медицинске помоћи.

Саопштили су да ће се на Ади Циганлији од 3. до 10. септембра одржати Светско првенство у веслању, на коме ће учествовати око 2.000 најбољих такмичара из преко 100 земаља. Како су оценили, то је спортски догађај од изузетног значаја за Републику Србију и Град Београд.

Купалишна сезона ће бити затворена на препоруку Секретаријата за спорт и омладину града Београда, а имајући у виду да су припреме и контролни тренинзи и такмичења за Светско првенство у пуном јеку.

- Овим путем апелујемо на све посетиоце да се након званичног затварања купалишне сезоне уздрже од уласка у воду Савског језера, имајући у виду да постоји изражени ризик и велика опасност од контакта несавесних купача и веслачких чамаца при великој брзини - упозорили су из јавног предузећа Ада Циганлија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".