Извор:Фото: Профимедиа/Јутјуб принтскрин

Родни се враћа глуми три године после велике ТРАГЕДИЈЕ

Извор: Нпортал

23.08.2023.

10:57

БРИТАНСКИ глумац Николас Линдхарст (62), легендарни Родни Тротер из култне серије "Мућке", вратио се глуми после три године паузе коју је направио после трагичног губитка сина. Линдхарст ће бити део екипе хумористичке серије "Фрејзер" у којој глуми универзитетског професора Алана Корнвола, школског пријатеља главног лика.

У медијима су се појавиле прве фотографије из серије, на којима Линдхарст пије пиво у пабу са глумцем из серије Келзијем Грамером, иначе добрим пријатељем са којим је глумио у пројекту "Човек из ла Манче" 2019. године.

- Он је сјајан човек и глумац. Драго ми је да је део овог пројекта. Упознали смо се док смо радили "Човека из ка Манче" и веома смо се зближили - рекао је Грамер за Линдхарста.

Линдхарст се није појављивао у медијима од септембра 2020. након смрти сина Арчија (19) који је преминуо од последица крварења у мозгу. Тада је пролазио кроз веома тежак период и причало се да се неће враћати глуми. Његов пријатељ, писац Лоренс Макс рекао је да Линдхарст веома тешко подноси смрт сина.

BloombergAdria.com

 

- Сломљено му је срце, повукао се у себе више него икад. Мислим да се више неће враћати на сцену - рекао је Макс, али је Линдхарстов портпарол демантовао те информације.

Николас Линдхарст је најпознатији по улози Роднија Тротера, брата Дел Боја Тротера из серије "Мућке", али је остварио и низ других врло познатих улога. Гледаоци у Србији знају га као тајног агента Питера "Пиглета" Чепмена у серији "Тајни агент Прасе" и Герија Спероуа из "Лаку ноћ, душице".