Извор:Фото: принтскрин Јутјуб/ CBS Boston/Инстаграм/anawalshe

НОВИ ДОКАЗИ ПРОТИВ БРАЈАНА: Одложено суђење за убиство Ане

Извор: Нпортал

23.08.2023.

11:17

СУЂЕЊЕ Брајану Волшу (48), који је оптужен да је у новогодишњој ноћи убио супругу, Београђанку Ану Волш (39), одложено је за новембар. Подсетимо, суђење је требало да буде настављено данас, али је канцеларија окружног тужиоца послала саопштење да ће се оно ипак наставити 2. новембра.

 - Прибављени су нови докази и очекује се да ће резултати ДНК анализе који су послати на вештачење у независну лабораторију стићи за око две недеље - преносе амерички медији разлог одлагања суђења Волшу.

Подсетимо, он је ухапшен 8. јануара због ометања истраге, а касније је оптужен и за убиство супруге. На првом суђењу изјавио је да није крив, а судија му је одредио притвор, без могућности кауције.

Према наводима тужилаштва, Брајан Волш се сумњичи да је супругу убио у подруму куће, потом њено тело раскомадао и делове однео на депонију у којој се спаљује смеће, како њени остаци никада не би били пронађени.

Иначе, медији су пренели и да је јуче, на новом локацији вршена претрага терена пошто су грађани пријавили да би у шумовитом пределу у близини места на ком су живели могли да буду пронађени нови докази, али специјални тимови полиције нису пронашли ништа што би могло да буде повезано са убиством Ане Волш.

Докази су, како наводе, прикупљени у 10 кеса, и то у контејнерима у близини куће његове мајке.

Један од доказа је и његова претрага преко интернета у време убиства. Између осталог, он је претраживао "како се решити тела, 10 начина да се уништи тело, колико дуго се тело осећа".

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".