Извор:Фото: ТВ Пинк принтскрин/Папарацо лов

КРУЖИ МРЕЖАМА: Последњи снимак ЈК и Душка (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

25.08.2023.

18:52

"ОДУВЕК сам сањала о предивном, романтичном венчању, па је и било очекивано да моја свадба буде као из најлепших Дизнијевих бајки", причала је ЈК.

Певачица, Јелена Карлеуша, свом емотивном изабранику са којим је у том тренутку већ две године била у срећној вези изговорила судбоносно "Да" пре 13 година, била је у седмом месецу трудноће, а испод срца носила је своју првеницу Атину.

За једну жену у другом стању планирање најважнијег дана у животу био је изузетно захтеван и драматичан подухват, јер хормони чине своје, а списак обавеза је прилично дугачак. Ипак, Јелена, за коју готово ништа није немогуће, желела је тог дана бајку, у коју је уложила и последњи атом снаге.

- Одувек сам сањала о предивном, романтичном венчању, па је и било очекивано да моја свадба буде као из најлепших Дизнијевих бајки - говорила је тада.

BloombergAdria.com

Дошла је на свет и друга ћерка, а онда су уследили и скандали који су вероватно главни кривци што пар више није толико често у јавности заједно.

Заправо, њихв последњи заједнички снимак је настао пре више од четири године.

Уснимљени су свега пар недеља након смрти њене мајке Дивне, па су због тога сви на снимку у црнини. Имала је и кратку косу, будући да је одмах након сазнања да јој је мајка преминула узела маказе и сама одсекла своју косу. Није скидала капуљачу, а поред ње су Душко и Дивнина рођена сестра.