Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official, АТА images, Инстаграм принтскрин/vladelije

ОНА ЈЕ РАЗЛОГ: Откривена истина о највећој тучи у Задрузи

Извор: Нпортал

13.11.2021.

17:03

ЧУВЕНИ ријалити ривали Владимир Томовић и Мики Ђуричић познати су као једни од траженијих ликова на малим екранима. Њихову армију фанова скупили су кроз учествовања у разним ријалити програмима ,"Велики брат", "Парови", "Задруга", због чега је њихов однос био увек на врхунцу напетости.

У једном тренутку, током боравка у ријалитију ,,Задруга" дошло је до туче Томовића и Микија због чега су сви остали шокирани. Обезбеђење је покушало да спречи овај ураган песница, али није успело. Макљажа каква до тада није виђена у ријалити програмима, довела је до тога да Ђуричић буде дисквалификован из "Задруге", након чега је испливала фотка Владимира са подливима на лицу. 

BloombergAdria.com

Коментарисало се доста због чега је дошло до њиховог сукоба, због чега је тензија ескалирала потпуним хаосом, да је дошло до дисквалификације. И док су неки причали да су у питању различитости по питању вере, ставова и мишљења, други су пак имали мало уверљиви разлог. 

Наиме, Лепи Мића тврдио је да је до туче између Микија и Томовића дошло због тога што је кршни Црногорац имао интимне односе са вереницом пчелара из Купинова. 

BloombergAdria.com

За сада Владимир Томовић се није оглашавао како би потврдио ову причу, а такође ни пчелар Мирослав Мики Ђуричић кога гледамо тренутно у ријалитију "Задруга 5".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".