Извор:Фото: Јутјуб/RTV Pink Official, АТА имагес, Инстаграм принтскрин

ВОДИО ПАРАЛЕЛНИ ЖИВОТ Како је Ана сазнала за превару бившег?

Извор: Нпортал

29.08.2023.

10:59

ПЕВАЧИЦА није знала да њен изабраник води двоструки живот.

Ана Николић доживела је још један емотивни пад. Када је помислила да је пронашла своју срећу покрај човека који јој се представљао као "богослов" и њен велики фан, тада је открила његово право лице: 

- Дотични господин јој се представио као теолог (или богослов, прим. аут.), али и као неко ко годинама прати њену каријеру. Он иначе редовно долази у манастир Раковицу, за који је и она посебно везана. Ана се с њим одмах повезала по тој "духовној" линији. У том тренутку је психички била баш лоше, а он јој је посветио пажњу, што је њој јако пријало. Разменили су бројеве и остали у контакту. Почели су учестало да се виђају и да воде дуге разговоре. Ана му је отворила душу и коначно је мислила да јој почиње лепши и мирнији период у животу, након свих скандала које је нанизала у претходном периоду. Причао јој је да се заљубио у њу као никад у животу, да их је сам Бог спојио и да жели да заједно проведу остатак живота. Ана му је поверовала и баш се заљубила. Ником није причала о њему у почетку, али је, кад су га неки од њих упознали, свима био сумњив. Једна њена другарица се ипак распитала о њему ко је и шта је, па је Ани показала његове поруке другим женама из којих је јасно да ју је преварио и да је све време паралелно био у још једној вези. Ту се баш много разочарала, пала је у очајање. Плакала је сатима, а зато је била и тако сетна кад је певала тужне баладе на рођендану једног пријатеља. Из освете, она је објавила на свом Инстаграму њихове заједничке фотографије, те свима открила да ју је преварио - завршава извор.

Ана се неколико пута оглашавала поводом краја ове везе, па тако и данас видео снимком  на ком је она, а у позадини се чују речи "Била си храбра, победила си".

- Опростите ми моју ружну прошлост. Сви грешимо... Али ја немам конкуренцију. Ја сам се заљубила у фана. То сам ја. Фана који фантастично лаже... Злоупотребљава моју простодушност.... и искреност као стил живота. Наравоученије... Немам. Ево опет идем у први разред. Емотивна будала која верује у људе, љубав, част... Имам наравоученије, у ствари: "Девојке не будите као ја" - написала је разочарана певачица, па касније додала:

- Шта рећи? Чекам да направе таблету за "селективно губљење памћења"... Васкрсење мртвих и живот будућег века. Амин. А господин са слике је завршио "богословију". Тако каже. Али свашта је он причао. Ја се осећам потпуно исправном, јер сам била верна и лојална некоме ко то није био. Наравно да се осећам издано, повређено, глупо, јадно и бедно само зато што верујем. Зато што ја кажем баш оно што мислим и то и урадим без изузетка. Данас је то "невероватно", да не идем даље у бизарност појединаца који су ме сврстали у групу "нарко-конзумената", јер не могу да схвате да неко увек и без изузетка каже шта мисли. Тај неко сам ја. Кнез Мишкин - Ана Николић Ђурић - написала је разочарана певачица.