Извор:Фото: Профимедиа

ПОДСЕЋА ЈЕ НА ОЦА: Хејли о Џастиновом одвикавању од дроге

Извор: Нпортал

13.11.2021.

19:18

МАНЕКЕНКА Хејли Бибер, супруга популарног певача Џастина Бибера, гостујући у подкасту “Вицториа’с Сецрет Воицес”, говорила је о периоду певачевог одвикавања од наркотика, те је открила да јој је тада било тешко.

Како је рекла, тај период јој је пробудило сећања на њеног оца, Стивена Болдвина, који је имао сличних проблема као њен супруг Џастин.

BloombergAdria.com

- Не само мој тата, већ и много других чланова породице с његове стране, бори се с различитим стварима. Мој је тата увек био отворен по питању своје зависности и то сам увек ценила код њега. Увек сам била јако, јако блиска с њим. Он је био отворен у вези с тим зашто је трезан и зашто је важно да ми не постанемо зависни - рекла је манекенка.

- Такође нам је показао како изгледа човек који је зависан од алкохола и како до тога уопште долази. Морала сам поново да се вратим у прошлост и суочим се с зависношћу од дроге. Опет су ту били ти неки мрачни простори и вратити се у њих било ми је изузетно тешко - додала је Хејли, а потом открила како је изгледао период живота док се Џастин борио с зависношћу.

BloombergAdria.com

- Питала бих га како се носи с тим. Било је тренутака кад бих се сва унервозила, питала бих Џастина да ли му је у реду да то чини, јер сам знала да је већ имао тренутке у животу кад му то није било у реду и кад је пролазио кроз своја мрачна стања. Али он има добру самосвест када је то у питању, те је врло отворен у вези са својом зависношћу, и то је све што тражим од њега - рекла је Хејли.

Иначе, Џастин је раније признао да је први пут пробао марихуану када је имао само 13 година, након чега је конзумирао и многе врсте дрога. Како је рекао, то му је био бег од стварног живота и терета славе.

BloombergAdria.com

- Када имате некога тако јако младог, могуће је да има ту ужасну тескобу која прође недијагностикована и ви не знате шта заправо осећате. Тада почнете сами да се лечите јер се тако осећате боље. А то вам само помаже да ништа не осећате - појаснила је Хејли.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".