Извор:Фото: АТА имагес

ГУБИТАК БЕБЕ ИХ ЈОШ ВИШЕ ЗБЛИЖИО: Ово је Срђанова жена

Извор: Нпортал

30.08.2023.

20:56

СУПРУГА Срђана Предојевића његова је велика подршка.

Водитељ Срђан Предојевић свој приватан живот држи подаље од очију јавности, па његову супругу Мирјану немамо прилике често да виђамо.

Пар се на вечну љубав заклео 2014. године у Паризу када је Срђан имао 43 године, а Мирјана 42.

Једном приликом водитељ је за медије изјавио да ће се венчати онда када родбина и пријатељи буду престали да га питају када ће стати на луди камен, па је тако и учинио.

- Церемонија је била прелепа, али смо супруга и ја све време обраћали пажњу на децу, која су била мало немирна.

BloombergAdria.com

Палили су свеће, стављали круне на главу, нон-стоп су се врзмали око свештеника. На срећу, све је прошло како треба - истакао је Срђан за Хелло по повратку из Париза.

Супруга Срђана Предојевића унела му је мир у живот, можда управо због чињенице да су обоје били довољно зрели за улазак у брак.

BloombergAdria.com

Али мислим да сам то учинио у правим годинама и заиста препоручујем свим младим људима да се венчају мало касније. Тада постају свесни себе и других и имају бољу моћ процене какав је ко - искрен је био Предојевић у интервјуу за магазин Сторy.

Две године пре венчања супруга Срђана Предојевића и водитељ доживели су велики губитак - чекали су треће дете, али је супруга водитеља нажалост у поодмаклој трудноћи изгубила бебу.

- Нажалост, истина је да смо изгубили бебу, али о томе не желимо да причамо. Хвала на указаном разумевању и поштовању бола моје породице - рекао је тада Срђан за Свет.

(Глориа)