Извор:Фото: АТА имагес

УХВАЋЕН СА ЉУБАВНИЦОМ: Сви детаљи Рашине скандалозне прeљубе

Извор: Нпортал

13.11.2021.

21:57

ГОЦА Тржан и Радомир Новаковић данас у складном браку који је преживео велику кризу. Иако би супружници волели много тога да забораве, јавност се и тако сећа Рашине наводне афере са старлетом Теодором Радојичић, која је касније постала ријалити звезда.

Бивша љубавница Раше Новаковића тренутно борави у затвору у Бечу, издржавајући казну од четири године због диловања недозвољених супстанци, а јавности је постала позната када је ухваћена у ситним сатима са супругом Гоце Тржан у једном београдском хотелу.

Како су медији писали 2016. године, њих двоје су се упознали на приватној прослави на којој је Раша свирао са својим бендом Кило тона и исте ноћи су се препустили страстима. Раша је, према писању поменутог медија негирао било какву везу са Теодором, али су га одале фотографије које је забележио папарацо.

BloombergAdria.com

 

Гоца никада није желела да излази у јавност о неверству свог супруга, али се тада спекулисало да је била и те како потресена због целе ситуације. Ипак, криза је само очврснула њихов однос, те су они недавно склопили и црквени брак, а слажу се боље него икада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".