Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскин/callmenaumi, Профимедиа

МИНА ЈОШ У ЈУЛУ "НАГОВЕСТИЛА" ТРУДНОЋУ? Ево шта ју је одало

Извор: Нпортгал

05.09.2023.

08:00

ВОДИТЕЉИ Огњен Амиџић и његова колегиница Мина Наумовић чекају бебу.

Беба ће на свет стићи следеће године, а њих двоје су пресрећни због лепе вести, док је Мина још у јулу наговестила да је у другом стању.

Наиме, она је увелико у трећем месецу трудноће, а крајем јула је на Инстаграму писала како је "никад срећнија", а исте те речи је и Огњен искористио синоћ у првом обраћању јавности поводом вести о трудноћи.

- Имам пар килограма више него иначе, али никад нисам била срећнија, па није ни важно - написала је она уз фотографију са Санторинија.

Огњен је, подсетимо, синоћ за "Пинк" навео:

- Истина је да ћемо Мина и ја постати родитељи! Нисмо планирали да та вест дође до јавности сада, али када је већ тако, нећемо крити да смо обоје срећнији него икад и да једва чекамо да нам стигне беба! Биће прилике да у наредном периоду причамо о свему, хвала вам на разумевању.

View this post on Instagram

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

Водитељ је пре неколико дана на Инстаграму одговарао на питања фанова, а једно је гласило да ли би волео да има ћерку.

- Искрено, то бих баш, баш волео, мислим да је то нешто што ми баш недостаје. То ће ме учинити комплетно срећним, то ће ми донети неку нову димензију у све - навео је Огњен тада.

Огњен и Мина везу су започели након познанства и заједничког рада у емисији "Амиџи шоу" и важе за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени. Љубав се десила спонтано и потпуно је променила њихове животе. Јавности су љубав открили крајем јуна ове године када су уснимљени заједно.

BloombergAdria.com

Као што је већ познато, Амиџић из претходног брака са Данијелом Димитровском има сина Матију, док ће Мини ово бити прво дете. Огњенов син је лепо прихватио Мину и често проводе време заједно, па чак одлазе и на путовања заједно. Мина и Огњен започели су врло брзо заједнички живот, а комшије их хвале те откривају да су реновирали стан у којем ће сада, очигледно морати да се направи распоред за долазак новог члана.

(Блиц)