Извор:Фото: Милутин Лабудовић

АЛЕКСАНДРИНА ПРВА ЉУБАВ Посветила му песме - он оженио другу

Извор: Нпортал

05.09.2023.

10:26

АЛЕКСАНДРА Радовић никада није волела да експонира своје партнере, због чега је њен љубавни живот за многе мистерија.

Певачица Александра Радовић 2010. године родила је ћерку Нину, коју је добила са бизнисменом Александром Зеремским. Међутим, он није био њена прва велика љубав.

BloombergAdria.com

Пре Зеремског, певачицин дугогодишњи партнер био је продуцент Александар Кукањац. Како се шушкало, Александрина љубав према њему била је велика и искрена, причало се и да му је посветила одређене песме, међутим дошло је до раскида и свако је наставио својим путем.

Кукањац је отпочео везу са глумицом Данином Јефтић, са којом је 2013. године добио сина Максима, а пар се са наследником убрзо одселио у Аустралију. Ни ова љубав, нажалост, није опстала, па се након развода Данина са сином вратила у Србију, где сада живи са родитељима, а након дуже паузе поново се посветила глумачкој каријери.

Александра Радовић је након краха љубави са Кукањцем срећу пронашла поред Александра Зеремског, са којим је добила наследницу, али су се, како се писало, разишли свега месец дана након певачициног порођаја. Разлог краха везе Александра никада није јавно открила, а Зеремски је данас у браку са певачицом Дивном Љубојевић.

Занимљиво је да је бизнисмен пре Александре и Дивне волео још једну познату даму - водитељку Јовану Јоксимовић, тада Јанковић. Њихова веза трајала је пет година, а упознали су се на телевизији "БК", где је Зеремски својевремено био директор.

BloombergAdria.com

Александар је од Јоване старији 15 година, а 2008. године пар се верио. Међутим, срећа није дуго трајала, а планове за венчање нису ни почели да праве. Како су тада писали медији, водитељка је наводно бизнисмена оставила само 15 дана након веридбе, а Александар је о раскиду тада проговорио за магазин "Глориа".

- Заједно смо одлучили да је боље да одморимо, дамо једно другом простора и ставимо веридбу на 'станд бy' (паузу, прим. аут.). Растанак никад није лак, али Јована је млада, потребно јој је осећање слободе. Она је модерна жена која жели да ужива у животу пуним плућима, и ја је потпуно подржавам! - рекао је он тада.