Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/dva_ranca_beg_iz_kanca

ЗАМЕНИЛИ КУЋУ КАМПЕРОМ: Пар живи, ради, путује у 6 квадрата

Извор: Нпортал

14.11.2021.

13:48

ИВАНА и Горан млади брачни пар из Новог Сада, воле да путују, упознају друге народе, културе и градове, а баш та љубав према путовањима променила им је животе из корена на веома занимљив начин. Кажу да сваки слободан тренутак користе да оду на неко, за њих, ново место. А сваки потрошен новац на путовања, за њих је заправо уложен.

Буде се уз најлепше призоре, о којима свако може да сања. Некад је то море, некад планина, кањони, животиње, све то виде испред себе.
Горан је у једном  од својих постова испричао као им је било прве вечери у камеперу.
- Прву ноћ је било чудно, удобно, али опет не сасвим пријатно спавати на неком паркингу. Друге ноћи смо нашли одлично место у природи, али нисмо могли да уживамо у њему јер смо журили код мајстора за комби у Сарајево. Трећу ноћ смо отишли на сјајан видиковац изнад Пала код нашег другара Владана. Са нестрпљењем смо ишчекивали излазак сунца, али је јак ветар све покварио, зезнуо нам задња врата и отерао са видиковца без уживања. Преместили смо се у град, али нас је стигао лудачки пљусак праћен градом. Те прве три ноћи су биле ватрено крштење, али након тога смо схватили да увек може бити неких малих пехова, али и невероватних погледа, чистог ваздуха, нових изазова. Све су то нова искуства која нас обликују, која нам живот чине занимљивијим.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Брачни пар #Ивана и Горан брачни пар #Брачни пар из Новог Сада #Занимљив живот брачног пара #занимљивости