Извор:FOTO: Profimedia

РАЗВОДИ СЕ ЗВЕЗДА ИГРЕ ПРЕСТОЛА: Брак окончан након 4 године

Извор: нпортал

06.09.2023.

21:28

ЗВЕЗДА ИГРЕ ПРЕСТОЛА Софи Тарнер разводи се након четири године брака!

Певач Џо Џонас (34) је изгледа наводно видео или чуо своју жену Софи Тарнер (27) па је то била последња кап која је прелила чашу у њиховом натегнутом односу. И све због кућне камере.

BloombergAdria.com

 

Наиме, многи извори који имају директан контакт са Џоом су рекли ТМЗ-ју да је он видео нешто на сигурносној камери у кући и да је ухватио Софи како нешто ради или прича што му је "помогло" да схвати да је њихов брак готов.

Како исти сајт наводи, њихов однос је био "на леду" најмање 6 месеци и да је то због другачијих животних стилова.

"Она воли да партија, он да седи кући. Имају различит начин живота", рекао је извор.

Последња 3 месеца Џо се углавном сам старао о две ћерке. Софи је била у Лондону, а Џо и његова браћа на турнеји по САД заједно са његовом децом.

Иначе, они су се данас огласила на Инстаграму поводом развода.

BloombergAdria.com

 

"После четири дивне године брака заједнички смо одлучили да споразумно окончамо наш брак", написао је сада већ отуђени пар у објави на Инстаграму.

"Постоји много спекулација о томе зашто, али, заиста, ово је јединствена одлука и искрено се надамо да сви могу поштовати наше жеље за приватношц́у за нас и нашу децу."


Да подсетимо, Џо и Софи први пут су виђени заједно 2016., а верили су се годину дана касније. Цела породица скупила се 2019. када су се венчали, а већ 2020. дочекали су прво дете, ћерку Вилу. Прошле године стигла је и друга девојчица, чије име нису открили јавности.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".