Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/nikolijaofficial

ВЕЛИКО СЛАВЉЕ: Николија Јовановић пресрећна због свог деке

Извор: нпортал

08.09.2023.

08:54

ПЕВАЧИЦА Николија Јовановић поделила је део свог приватног живота са јавношћу!

Певачица Николија Јовановић огласила се на свом профилу на друштвеној мрежи Инстаграм, за шта је имала прелеп повод. Наиме, Николијин дека данас пуни 99 година, а она је усликала леп тренутак са прославе. 

BloombergAdria.com

 

Николија је усликала свог деку пре него штоје одувао рођенданске свећице, а она му је донела лепо декорисану торту и на њима свећице са бројем 99. 

- Срећан 99. рођендан, деко - написал ће Николија уз слику свог Деке, коју је поделила на друштвеној мрежи Инстаграм. 

BloombergAdria.com

 

Подсећања ради, певачица Николија Јовановић недавно је отворено проговорила о својим естетским захватима и тако привукла велику пажњу јавности, те признала да се због неких корекција на себи и те како каје.

- Хоћу да кажем због чега се кајем, због чега не. Прва ствар коју сам урадила биле су груди. Имала сам јако велики комплекс јер сам била равна као даска. И та операција ми је у двадесетим помогла да се осећам добро у свом телу. Али сада у тридесетим никад не бих урадила силиконе и, да могу да вратим време, никад не бих урадила ту операцију јер мислим да су природне груди најлепше и да су импланти непотребни. Мени су мале груди лепше него веће и мислим да бих у овим годинама имала савршено самопоуздања и да су ми остале груди какве јесу биле. Поправка би оставила много ожиљака, али слободно могу да кажем да се кајем због тога - признала је Николија у свом видеу на друштвеној мрежи ТикТок.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".