Извор:Фото: М. Анђела, Танјуг/Драган Кујунџић, Јутјуб принтскрин/ Area 7 Entertainment

ОВДЕ ЋЕ ТАЊА ЦАРЕВАТИ: Завирите у Драшкову луксузну вилу

Извор: Нпортал

14.11.2021.

18:09

ТЕМА која је у жижи јавности и која је актуелна како у Србији тако и у региону јесте веза певачице Тање Савић и градоначелника Бања Луке Драшка Станивуковића.

Они су недавно и потврдили своју везу, а Тања је изјавила како би желела да се оствари по трећи пут у улози мајке и да добије девојчицу. 

Њихова веза датира од јануара ове године када су забележене слике да су заједно били на Јахорини, а постоје и снимци са Тањиног наступа на коме се види да су загрљени.

BloombergAdria.com

 

Њихова веза је у међувремену била у прекиду због Драшковог наводног неверства, али је Тања ипак смекшала и опростила му.

Да се ствар закомпликовала говори и то да је Тањин законити супруг Душан Јованчевић након што је сазнао за њихову везу почео да прети обома. 

Драшко је Тањи на све то пружио подршку и рекао да не брине и да је уз њу.

Гога Секулић снимила је спот за дуетску нумеру "Дечко мој" у вили градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића.

Луксузна вила, за коју агенти за некретнине тврде да вреди најмање неколико милиона марака, налази се у бањалучком насељу Петрићевац, уз Западни транзит.

Велико имање, као и ентеријер куће прате бели тонови, скупоцене скулпутре и слике, али и златни лустери, степенице и ко зна шта још, што Гога "није стигла" да ухвати у кадру.

Вила је у власништву Станивуковићевог оца, који се бави приватним бизнисом, а дозвољено снимање спотова у његовом дому је потврдио управо Драшко.

Спот за Гогину песму један је од три снимљена у тој вили. Станивуковић за својевремено рекао је да је вила његове породице и до сада била отворена за све који су желелели да сниме видео или фотографије за њихове битне догађаје.

Тако је, како наводи, фотографисано 50 матура, 70 рођендана, 30 свадби, две веридбе и снимљена 3 спота. За све то, тврди Станивуковић, никоме није наплаћено, а сви који су у вили боравили из тог разлога су из Бањалуке.

Он додаје и да је њихова породична кућа, према неким истраживањима, најфотографисанији објекат у Бањалуци.

Погледајте како изгледа вила Станивуковића!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".