Извор:Фото: Профимедиа, Јутјуб принтскрин/Ново јутро

ЈЕРЕМИЋКА ИМА НОВОГ ДЕЧКА: Млађи од ње, овако су се упознали

Извор: Нпортал

09.09.2023.

20:40

ВОДИТЕЉКА је поделила пар занимљивих информација и догађаја који описују колико је њихова веза озбиљна.

У емисији код Сање Маринковић, гостовала је Јована Јеремић, популарна водитељка Пинк телевизије. Она је, између осталог у емисији открила да је емотивно испуњена, али није желеле да открије име партнера.

- Ја сада имам неког ко чини све за мене... заљубљена сам и њему сам централна фигура. Могу само да кажем да је млађи од мене, али не пуно, рекла је Јована али није желела да открије његов идентитет, рекла је Јована.

BloombergAdria.com

 

Гости у студију су је одмах питали да ли је до њега добила Ролекс и да ли је успева да испуни све њене прохтеве, она је као из стопа одговорила и објаснила:

- Нисам још увек добила Ролекс, али доћи ће и он на ред. Желим да објасним и уозбиљим ствари. Ја волим да видим да се мушкарац труди и да су му важне моје потребе. Не треба одмах да купује Ролекс, али ево... испричаћу две ситуације када ме је одушевио! Кочница ми није радила на ролерима, а ја сам прави заљубљеник у вожњу ролерима. Он је одмах узео и однео код мајстора и решио проблем. Такође, одушевио ме када смо каснили по Леу у вртић. Заглавили смо на Браковом мосту и већ сма почела да драмим. У том моменту он каже ''Дотерај ти ауто, ја идем по Леу'' и зауставља првог мотоциклисту, седа на мотор и одлази са њим. Убрзо ме зове да је узео Леу и да је све ок, испричала је кроз осмех Јована.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".