Извор:Фото: АТА имагес

ЗА НЕВЕРИЦУ: Ево колико Сања Маринковић заправо има годин

Извор: Нпортал

11.09.2023.

07:44

МИСЛИЛИ сте другачије?

Сања Маринковић је позната водитељка ТВ „Пинк“, на којој годинама уређује и води познату забавну емисију „Магазин ИН“, у којој су јој гости бројне домаће естрадне личности, са којима разговара о тренутно популарним темама и свакодневним животним ситуацијама.

Након завршетка основне школе и Дванаесте Београдске гимназије, дипломирала менаџмент на Вишој пословној школи, те и завршила менаџмент у финансијама на једном познатом приватном факултету.

Сања има сестру Тамару и брата Бојана, и за њих каже да су јој уз родитеље они увек били највећа подршка и ослонац у свим животним околностима.

BloombergAdria.com

Позната водитељка која је врло шармантна и елоквентна, и велики је професионалац у свом послу, има и ту предност што говори француски и енглески језик, те је стекла бројна пријатељства и познанства на путовањима широм света.

Иако је Сања како је напоменуто, завршила студије менаџмента, она је ипак схватила да је њена велика жеља да се опроба у јавном послу, те је најпре на ТВ „Политика“, а касније и на РТС-у, почела да се бави водитељским послом.

Међутим, прави пословни потез, лепа бринета је направила тек када је прешла на ТВ „Пинк“, где већ више од 17 година уређује и води емисију забавног карактера, „Магазин ИН“.

Иако изгледом зрачи и дан данас, мало је познато колико поменута водитељка има година. Наиме, Маринковићева је рођена 2. март 1974. године те самим тим има пуних 49 година.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".