Извор:Фото: Нпортал, Профимедиа/Илустрација

ПОЛИЦАЈАЦ ПОКУШАО ДА СИЛУЈЕ: Све се одиграло у канцеларији

Извор: Нпортал

12.09.2023.

16:47

ПОЛИЦИЈСКИ службеник службе граничне полиције Кладово Љ.Б. ухапшен је због сумње да је починио кривично дело покушај силовања.

Инцидент се догодио 25.јула на граничном прелазу Ђердап.

Како преносе медији, наводно је то било након пасошке контроле четворо румунских држављана два мушкарца и две девојке. Када је од колегинице затражио да у његову канцеларију доведе А.Н., коју је већ прегледала са њеним сународницима, а када је колегиница изашла из канцеларије, ухватио је девојку за руке и покушао да је силује.

"Она се бранила и викала, тада је одустао од напада"

- Инцидент се наводно догодио 25.јула, али није пријављен одмах, него се девојка вратила за Румунију па је тек онда пријавила овај случај и тада се обавља дипломатским путем. Осумњичени је ухапшен и одређен му је притвор до 48 сати, и у законском року ће бити саслушан - каже извор Блица.

Како је пренела Република, када је колегиница изашла из његове канцеларије он је зграбио девојку за руке и покушавао да је скине и силује.

- Она се бранила и викала , па је тада одустао о свог напада и дозволио јој да изађе из његове канцеларије - навео је раније извор "Републике".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".