Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/barbara.bobak

ДАРКО ДОВЕО ЋЕРКУ У БРЕСТАЧ: Авантура са татином девојком

Извор: Нпортал

15.11.2021.

08:35

ПОПУЛАРНИ певач Дарко Лазић показао је како ужива у заједничком времену са ћеркицом Лореном, коју има из брака са Аном Севић, али и својом изабраницом Барбаром Бобак. Они су у његовом родном Брестачу уживали у природи и вожњи квада, од кога су накрају били цели умазани.

Наиме, Барбара је на свом Инстаграм профилу поделила фотографије из Брестача. Лазић је позирао на кваду, док је иза њега била Лорена, али и још двоје деце.

BloombergAdria.com

 

- Циркус Колорадо - стоји у опису фотогрфаије коју је поделила Барбра на свом профилу, а затим и Дарко, а Лорена се, судећи по њеном осмеху и задовољству, одлично проводи и ужива са оцем и његовом девојком.

BloombergAdria.com

 

Дарко је поделио и видео како Барбара добро вози квад по блату, али и да су скроз умазани од истог, али рекло би се да за то не маре.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, Барбара је у једном интервјуу за Телеграф.рс рекла како се сјајно слаже са малом Лореном, а поделила је и анегдоту, како је Даркова наследница "сазнала" да је Брабдара његова девојка.

- Са Лореном сам провела само неколико дана, али сам се заљубила у њу, она толико интелигентно, елоквентно, предивно дете, преваспитно. Већ сам рекла, Ани капа доле како ју је васпитала. Она ће да израсте у једну намазану женску коју нико не може да превесла, што је супер. Она све већ конта, повезује. Била ми је занимљива кад је дошла, седи и једе, ја нешто причам са њом, она као: "Откад се ви познајете?", ми кажемо, она ћути, па после неког времена: "Тата, је л она твоја другарица?", и он као: "Па, да, она је моја другарица" и не знам шта је све питала.

- И сад Дарко каже: "Барбара је моја девојка, она и тата су заједно", а она каже: "Па да, знала сам ја то". Безобразна је, намазана, конта све, волела бих да имам такву ћерку, кад је упознаш пожелиш да имаш дете. Није питала за брата и сестру, још је рано за то (смех).

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".