Извор:Фото: АТА имагес/Драган Кујунџић

СКАНДАЛ СЕ НАСТАВЉА! Драшко узвратио Тањином мужу- смешан си

Извор: Нпортал

15.11.2021.

09:01

СКАНДАЛ који тресе регион данима, се наставља а у центру је певачица Тање Савић, њен нови дечко Драшко и још увек законити супруг Душан. Када је Душан Јованчевић сазнао да је упловила у везу са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем, Јованчевић је решио да се са својом женом и њеним љубавником обрачуна путем медија.

Међутим, како је истакао, планира да то учини и лично. Младом политичару је наводно запретио, те поручио да би му се ускоро „нешто могло десити“, а извређао своју супругу Тању.

- Кад љуби моју жену, да ли њене усне имају сладак или горак укус? Сваки пут када смо нас двоје водили љубав, ја сам јој св*****о у уста. Сада тај човек може само да поједе моје остатке. Ово је моје прво и једино упозорење за њега. Тања је још увек законски моја жена. Не бих желео да му се нешто случајно догоди. Рекао је Душан за "Курир".

BloombergAdria.com

 

Изгледа да не може да прихвати чињеницу да је његова бивша кренула даље, те да је коначно срећна поред другог мушкарца, а да то није он.

Међутим, Драшко је, као сваки прави мушкарац, заштитио и пружио подршку жени коју воли и поручио јој да се не секира. Близак пријатељ Станивуковићевог пријатеља је испричао да Драшка Душанове речи и претње нису уплашиле, напротив, преноси Ало.

- Њему је смешно понашање мушкарца који је остављен и који то не може да прихвати. Такође, те ружне речи на рачун жене су неопростиве. О претњама да не говоримо. Који то мушкарац прети? Какав је то човек пре свега? - пита се близак пријатељ градоначелника Бањалуке, који истиче да Драшка ништа не може да отера од Тање.

- Никада није био заљубљен ни у једну жену као у Тању. Не смета му што има децу ни што њен однос с Душаном још није регулисан. Спреман је да чека да се и званично разведе, а како сада ствари стоје, не би ме зачудило ни да је запроси након тога - каже извор.

- Ни Драшку ни мени није јасно због чега је Душан не остави на миру и не пусти је да буде срећна с ким она жели? Они одавно нису заједно, тај човек који јој је и децу својевремено киднаповао не заслужује ни име да му спомене, а камоли да има било какву комуникацију с њим - каже он, и додаје:

BloombergAdria.com

 

- За разлику од Јованчевића, Драшко је господин који се никада не би спуштао на тај ниво и расправљао се с њим путем медија. Тању је саветовао такође да се не оглашава овим поводом, већ да уживају у својој љубави - завршио је извор.

Ни Тања Савић, али и са Душан Јованчевић нису били доступни за коментар.

(Курир, Ало) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".